BOOST JE DAG

Title

MET YERBA MATE

Het Zuid-Amerikaanse toverdrankje

KOOP NU

Ervaar waarom topsporters Yerba Maté drinken

Voetballers, Dokters, zelfs de Paus! Allemaal zijn ze groot fan van yerba maté. Wij snappen wel waarom.....

Helpt bij afvallen

Bordevol Energie

Puur natuur

Enorm gezond

Just Maté Premium Starter Pack

€39,99
€52,99
- 25%
  • Yerba mate smaken naar keuze

  • RVS Thermosfles

  • RVS Maté beker die gemakkelijk schoon te maken is

  • Traditionele Bombilla + schoonmaak borstel

  • Keuze uit verschillende kleuren

KOOP NU

Thermosfles

De Just Maté Thermosfles houdt je water tot wel 8 uur warm, waardoor je de hele dag kan genieten van jouw maté. Deze stijlvolle fles is gemaakt van dubbelwandig RVS, en heeft een handige anti-lek dop. 

Kalebas

De Just Maté Kalebas heeft de perfecte vorm om een traditionele mate in te bereiden, en hij zorgt er ook nog eens voor dat het water warm blijft. Deze moderne kalebas is gemaakt van RVS, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is (In tegenstelling tot traditionele kalebassen, die snel gaan schimmelen). 

Yerba Mate

De Yerba Mate kan natuurlijk niet ontbreken. We hebben een paar smaakopties voor je samengesteld! Zo kun je zelf kiezen wat voor yerba je wilt

Bombilla

Een Bombilla is een stalen rietje met een filter aan de onderkant. Hierdoor kun je genieten van yerba mate zonder dat er bladeren in je mond komen. De bombilla is erg makkelijk schoon te maken met het bijgeleverde borsteltje. 

Wat is Yerba Mate?

Title

Yerba mate is een traditionele Zuid-Amerikaanse drank die daar totaal is verworven in de cultuur. Het wordt dan ook vaak gedronken tijdens bijeenkomsten met vrienden en familie. 

 

Yerba mate wordt gemaakt van de gedroogde yerba mate bladeren. Het heeft een krachtige en bittere smaak, en staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen. Daarom is het onder veel voetballers en andere topsporters erg populair. Met zijn rijke traditie en unieke smaakprofiel blijft yerba mate een geliefde drank in Zuid-Amerika en wordt het steeds populairder over de hele wereld.

Enkele van onze Bestsellers